Aanbod

Psychotherapie

Deze therapie biedt verlichting bij emotionele, psychische en fysieke problemen door de onderliggende oorzaken aan te pakken. Hierdoor ervaar je meer welzijn in het dagelijks leven. Voor diepgewortelde trauma's die je beperken, bieden hypnotherapie en EMDR effectieve oplossingen. Therapie doorbreekt psychische stagnatie en helpt je om onverwerkte ervaringen en emoties te verwerken, zodat je vrijer en gelukkiger kunt leven.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een effectieve behandeling voor een breed scala aan emotionele en psychische problemen. Door middel van diepe ontspanning en gerichte suggesties helpt hypnotherapie je om toegang te krijgen tot je onbewuste niveau, waar veel van je automatische gedragingen en reacties zijn opgeslagen. We worden grotendeels gestuurd door onze onbewuste processen. Hypnotherapie kan helpen bij het doorbreken van negatieve patronen, het verlichten van angst, het verbeteren van zelfvertrouwen en het verwerken van trauma’s. Het grote voordeel van hypnotherapie is dat we niet alleen praten over je klacht, maar dat we doelgericht helen op het niveau waar je klacht ontstaat: je onbewuste. Om je klacht echt aan te pakken, is verandering op onbewust niveau nodig.

Coaching

Coaching transformeert je leven positief. In slechts 5 tot 7 sessies krijg je glashelder inzicht in je hulpvraag en gedrag. Je richt je op het veranderen van gedrag of het ontwikkelen van je sterke en zwakke kanten. Tijdens de intake scherp je je doelen aan en krijg je grip op je vraagstuk. In de vervolgsessies ontdek je stap voor stap hoe je jouw doelen kunt bereiken en realiseren.

EMDR

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een krachtige therapie voor patiënten die worstelen met traumatische herinneringen en emotionele blokkades. Deze methode helpt je om pijnlijke herinneringen te verwerken door middel van gerichte oogbewegingen, die het natuurlijke verwerkingsproces van de hersenen stimuleren. Tijdens EMDR-sessies word je begeleid om traumatische gebeurtenissen opnieuw te beleven in een veilige omgeving, waardoor de emotionele lading van deze herinneringen vermindert. Hierdoor kun je de impact van trauma's verminderen en meer vrijheid en rust in je dagelijks leven ervaren.

Kijk hier een filmpje om te zien wat er tijdens een behandeling gebeurd.

Voor Bedrijven

Vaak zie ik cliënten in mijn praktijk met vergevorderde klachten, zoals stress en burn-out klachten. Zij zijn nog net niet ziek of al ziek thuis. Eigenlijk tref ik deze cliënten - veelal enorme doorzetters - te laat. Mijn passie voor het welzijn van mijn cliënten maakt dat ik mij als professional veelal richt op preventieve coaching, bekrachtigd in de Mental Business Scan®.

De Mental Business Scan® maakt het mogelijk om tijdig en adequaat in te grijpen bij psychische klachten van medewerkers. Het is van belang om psychische klachten op tijd te signaleren en aan te pakken, voordat de medewerker vastloopt. De medewerker kan dan blijven functioneren door meer grip te krijgen op het probleem, waardoor uitval kan worden voorkomen en de financiële lasten van ziekte en vervanging worden geminimaliseerd. 

Naast of in het verlengde van de Mental Business Scan® begeleid ik cliënten om het beste uit zichzelf, het bedrijf en het personeel te halen. Ik luister, help je analyseren en grip te krijgen. Hierbij ben ik zowel je sparringpartner als je personal coach. Vraagstukken kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Ik wil werken aan mijn persoonlijk leiderschap.
 • Ik wil mijn prestaties verbeteren
 • Ik zit de laatste tijd niet zo lekker in mijn vel, hoe komt dat
 • Ik zoek regie in de samenwerking met mijn businesspartner
 • Ik wil weten waar mijn talenten liggen of wat mijn passie is
 • Ik heb hulp nodig bij re-integratie van mijzelf of mijn personeel
 • Boek hier  jouw intake!

  Bij twijfel doen.

  Praktijk