Voor wie?

AD(H)D

AD(H)D, of Attention Deficit (Hyperactivity) Disorder, is een neurobiologische aandoening die moeilijkheden kan veroorzaken met aandacht, hyperactiviteit en/of impulsiviteit. Het kan voelen alsof je gedachten voortdurend afdwalen en je moeite hebt om je te concentreren op taken of gesprekken. Daarnaast kan de hyperactiviteit zich manifesteren als rusteloosheid en moeite hebben met stilzitten, terwijl impulsiviteit zich kan uiten in het nemen van snelle beslissingen zonder na te denken over de gevolgen. Het begrijpen van AD(H)D kan een eerste stap zijn naar het omgaan met de uitdagingen die het met zich meebrengt. Ik help je bij het aanpakken van je symptomen en het verwezenlijken van je doelen.

Tinnitus

Tinnitus, ook wel bekend als oorsuizen, is meer dan alleen een hinderlijk geluid. Het is een uitdaging die je dagelijkse leven kan doordringen met onophoudelijke rinkels, zoemingen of suizingen, die zonder externe bron in je oren of hoofd weerklinken. Deze geluiden variëren in kracht en frequentie en kunnen je activiteiten verstoren en je slaap beïnvloeden. De wetenschap dat anderen deze innerlijke symfonie niet delen, kan frustrerend zijn. Je bent niet in deze uitdaging, ik help je de invloed van tinnitus te verminderen en jouw welzijn te bevorderen.

Trauma

Trauma is als een diepe emotionele wond die ontstaat door schokkende of ingrijpende gebeurtenissen. Deze gebeurtenissen kunnen verschillende vormen aannemen, variërend van ongelukken en geweld tot misbruik of het verlies van dierbaren. De impact van trauma kan verwoestend zijn, met symptomen zoals angst, depressie, woede en een gevoel van vervreemding van zichzelf en anderen.

Slaapproblemen

Slaapproblemen kunnen een slopende uitdaging zijn die ons nachtelijke rust verstoort. Ze manifesteren zich op verschillende manieren, zoals moeite hebben met inslapen, frequent wakker worden gedurende de nacht of een rusteloze slaap ervaren. Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door een scala aan factoren, waaronder stress, angst, depressie, lichamelijke ongemakken of onregelmatige slaapgewoonten.

Stress & Burnout

Stress en burn-out kunnen als een storm door je leven razen, maar laten we niet vergeten dat jij de kapitein van je eigen schip bent. Ik help je de zeilen bij te stellen, sterker dan ooit tevoren. Je ontwikkelt strategieën om de bronnen van stress te identificeren en krachtige methoden te vinden om ermee om te gaan. Jij bent niet alleen in deze strijd; ik sta naast je, klaar om je te ondersteunen op weg naar rust, veerkracht en herstel.

Boek hier  jouw intake!

Bij twijfel doen.

Praktijk